Агенция за подбор на персонал “Б Консулт България“ ООД е лицензирана от Министерството на труда и социалната политика, за извършване на посредническа дейност в областта на човешките ресурси за Република България и за други държави. ( № 2675 / 2018г. и № 2676 / 2018г. )

Основната дейност на агенцията е фокусирана върху разработване и прилагане на ефективни процедури за подбор на персонал за средни и големи компании, търсещи най-подходящите служители, за предлаганите от тях длъжности.

Подходът към нашите клиенти е строго индивидуален и съобразен с техните специфични изисквания, като целта ни е да осигурим най-подходящите служители, които да допринесат за реализацията на фирмената стратегия.

Специализирани сме в подбора на персонал във всички сфери на индустрията, като комбинираме ефективността на стандартния подход за подбор и директното, активно търсене на правилните кандидати от конкурентни компании. Водени от желанието и стремежа си да изградим и поддържаме дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти, спазваме строго принципа на пълна конфиденциалност по отношение на възложените ни задачи.